Franchise

Αναπτυξη δικτυου με υγιεις και μακροχρονιες συνεργασιες

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη του δικτύου με υγιείς και μακροχρόνιες συνεργασίες. Να αναπτυχτεί μια ομάδα επιχειρηματιών προσανατολισμένων στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη και την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών με αποτέλεσμα πωλήσεις και κερδοφορία.

Η πρόταση συνεργασίας περιλαμβάνει όλη την απαραίτητη πληροφόρηση και τα στοιχεία εκείνα, τα οποία θα επιτρέψουν στον ενδιαφερόμενο να δραστηριοποιηθεί με επιτυχία στο χώρο, με την εγκαινίαση ενός καταστήματος.

Η N&J δημιουργεί κερδοφόρα καταστήματα που απαντούν στις προκλήσεις της αγοράς και έχουν αποκτήσει το δικό τους πιστό κοινό που συνεχώς διευρύνεται. Συνδυάζει ευέλικτη, λιτή δομή χωρίς να απαιτεί υψηλή επένδυση και τεχνογνωσία και τοποθετείται στην αντίληψη του καταναλωτή ως μια premium υπηρεσία.

Προταση

ολο το επιχειρηματικο φασμα λειτουργιας του καταστηματος

Το πακέτο της πρότασης καλύπτει με αναλυτικές πληροφορίες, όλο το επιχειρηματικό φάσμα λειτουργίας του καταστήματος, δηλαδή περιλαμβάνει στοιχεία επιλογής και εκπαίδευσης προσωπικού, μάρκετινγκ και διαφήμισης σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, καθώς και στοιχεία που άπτονται του καταστήματος, όπως τοποθεσία (επιλογή σημείου καταστήματος) καθώς και διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Ταυτόχρονα, η επιχείρηση εκπονεί προγράμματα μάρκετινγκ καθώς και διαφημιστικές και προωθητικές εκστρατείες κάτω από ένα κοινό, επικοινωνιακό concept – ομπρέλα, το οποίο αγκαλιάζει όλα τα καταστήματα του Δικτύου N&J. Ο Franchisee συμμετέχει στη διαφημιστική επένδυση του δικτύου, ενώ έχει την ευχέρεια να προχωρήσει σε ξεχωριστές ενέργειες ύστερα από έγγραφη συμφωνία με τον Franchisor.

Τo Brand Name N&J εισέρχεται δυναμική στο franchising με μια δελεαστική επένδυση με χαμηλό αρχικό κόστος και υψηλά περιθώρια κέρδους και προσκαλεί τους επιχειρηματίες να επενδύσουν και να δημιουργήσουν το δικό τους «N&J». Το πακέτο franchise περιλαμβάνει υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες με υψηλό επίπεδο ευθύνης, καθώς και πλήρη και συνεχή υποστήριξη σε όλες τις φάσεις ανάπτυξης και δημιουργίας του καταστήματος ενός υποψήφιου franchisee.

Πακετο Franchise

 

Ισχυρό Brand Name που διατηρεί σταθερά υψηλή την επισκεψιμότητα του καταστήματος
Πολυκάναλη ανάπτυξη που εγγυάται την προμήθεια κορυφαίων προϊόντων αλλά και
private label προϊόντων σε χαμηλές τιμές που ενισχύουν την κερδοφορία
Δυνατότητα πρόσθετων υπηρεσιών κομμωτικής που αυξάνουν τη μέση απόδειξη και εξασφαλίζουν ακόμα υψηλότερες αποδόσεις.
Δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο
Επένδυση χαμηλού κόστους
Υψηλά περιθώρια κέρδους
Γρήγορη απόσβεση επένδυσης (19 – 21 μήνες) και άμεση κερδοφορία
Πιστότητα και επαναληψιμότητα πελατολογίου
Υψηλή Τεχνογνωσία
Ένα συγκροτημένο πλάνο δημιουργίας του καταστήματος
Ταχεία διείσδυση στην αγορά-στόχο
Πλήρη και συνεχή υποστήριξη σε όλες τις φάσεις ανάπτυξης και δημιουργίας του καταστήματος ενός υποψήφιου franchisee

 

Οικονομικα Στοιχεια

Μέσο μέγεθος καταστήματος: 70 εως 90 τ.μ.
Μέσο Ύψος Επένδυσης: €38.000 έως €48.000
Entry fee: €7.000 έως €12.000

Σημαντικές Πληροφορίες

Αριθμός Καταστημάτων: 4
Καταστήματα N. Σμύρνη-Γλυφάδα-Χαλάνδρι-Αίγινα (υπό κατασκευή)
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2013 / 2018
Προέλευση: ΕΛΛΑΔΑ

Πελατειακο Κοινο

Στοχος

Τα καταστήματα N&J Hair style – Esthetic center απευθύνονται σε ένα ευρύ πελατολόγιο που αποτελείται από γυναίκες όλων των ηλικιών αλλά και άντρες οι οποίοι φροντίζουν όλο και περισσότερο την εξωτερική τους εμφάνιση. Το target group των καταστημάτων είναι κάθε γυναίκα και άντρας που θέλει άψογη και υγιή εμφάνιση.

Προφιλ

Υποψηφιου Franchisee

Ο υποψήφιος συνεργάτης δεν είναι απαραίτητο να προέρχεται από τον χώρο των κομμωτηρίων,και της αισθητικής. Η ομάδα της N&J Hair style – Esthetic center του δίνει όλα τα εφόδια ώστε να μπορεί να ελέγχει αποτελεσματικά την ομάδα εργασίας του. Στην περίπτωση όμως που προέρχεται από τον αντίστοιχο χώρο, θα έχει τη δυνατότητα να μειώσει τα έξοδα του προσωπικού εάν επιθυμήσει να βάλει προσωπική εργασία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΕΣΠΑ

Αξιοποιήστε την ευκαιρία έναρξης της δικής σας επιχείρησης μέσα από τα προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-2020. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Φορμα Υποβολης Ενδιαφεροντος

Ειστε ενα κλικ μακρια απο την επιτυχια

Ελάτε μαζί μας και γίνετε κι εσείς μέρος μίας καινούριας ιδέας στο χώρο της ομορφιάς. Δημιουργείστε το δικό σας κατάστημα N&J Hair style – Esthetic center σε μία αγορά που χαρακτηρίζεται από συνεχή ανάπτυξη.

Συμπληρωστε Τη Φορμα